hello bloggen!!

Står o väntar på bussen, taskig mörkt ute :o iaf som ni ser här jag inte uppdaterat för självklart är de inte bara min data som pajat, även min pojkvän blev chockad för börjat bli lite läskigt, de e ngn som vill att jag inte ska blogga, hmm... vem kan de vara? Haha! Nej men ska till Kajsa bajsa, vi vet inte riktigt vad som händer.. fortfarande ont i magen :( men vi hörs !! LOVE YA ;*

hello bloggsan!

Hej bloggen, sitter just nu o väntar på pussen till min pojkvän. Har kollat igenom lite kommentarer, och tänkte ätt jag skulle svara på dem när jag har kommit till honom, fast när jag landat lite hehe! Iaf hoppas ni alla har haft en bra början på dagen och ätt ni sovit Gött! Jag har inte sovit alls Gott haft ont i magen o knappt kunnat sova.... :( menmen.. Puss o kram på er. Dagens outfit kommer in sen tror jag, så va på hugget. B.I.G L.O.V.E !! <3

nytt i gardaroben!




min svaga punkt ...



ja, att städa.......
fick inte med hela rummet, dock har jag en soffa o den ä ful med kläder den med!  
ngn som vill städa? :)

TOPP 5!




ENRIQUE IGLESIAS FT.AKON - On day at the time




TINIE TEMPAH FT.KELLY ROWLAND - Invincible



MATT POKORA-Finally found ya



R.I.O-Hot girl♪♪♪



DIDDY FT.DRAKE-Dirty money.loving you no more ♪♪♪



♥ Har jag valt din fårga?


jesper hjelm om Frågor?:
Hej mrs ozberg! har du någon pojkvän, eller liksom någon du träffar? Eller nån som du känner för på ett lite mer speciellt sätt? :)
skulle uppskatta ett svar :) puss


Tjena! Japp, jag har en pojkvän! & han är världens bästa!
& ni alla ska uppskatta att ni har folk vid er sida!


Markus om Frågor?:
Vad går du för skola och linje?=)


jag går på Nicolai skolan heter den, & då går jag Mui inriktning så klart! :) & det är också en viktig sak i livet, välj ett gymnasie där du kan syssla med det du älskar :)

joachim friberg om Frågor?:
hur många har du haft sex med?

Oj vilken fråga! Men antar att ni inte har med det o göra, thats my ensak! :9
men kul att du frågar!  

The Wave Stockholm om Frågor?:
Hej!  Hur ser nattlivet ut för er ungdomar där nere?

Hallå! ja, antingen är det jätte dött eller jätte livligt! Jag har dock alltid något att göra, för jag kan inte sitta still så dock om klockan är 12 och jag inte hittat på ngt så speciellt går jag ut för att hitta på något! Men, det är väl som på alla andra ställe, lite hemma fester här och var, sen att man går in på olika klubbar så någon gång ibland, ni vet "avstämplar" haha!  Men vi här nere tar det även lugnt, ibland går man på en kvällsfika, eller mysig hemma kväll md film oh nära vänner!

your boy  om Frågor?:
hur ska en killa vara,se ut och behandla sin tjej enligt dig ?

hmm! Enligt mig, och min åsikt så ska en killa ha fina skor! hehe, och vara snäll, rolig och utåtriktad! För man vill ju ha en kille som kan skämta, umgås och prata med ens vänner eller föräldrar. Men en kille ska även kunna säga till en, & inte vara för mesig. För rätt är rätt, & fel är fel! Det tycke rjag är en viktig sak, & framför allt att han är ärlig.. :) De tycker jag!

. om Frågor?:
Du har en snygg kropp!
Tränar du bara löpning?
Hur lång e du?

Nä men oj, tack!! Nja, jag har ju tränat i hela mitt liv, jag har tränat med gymnastik, brottning, ridning, fotboll ibland, jag är en sån liten maja som studsar rundorbland olika sporter.. Men just nu joggar jag bara, men börjar li för kallt ute så ska väll ordna ett gymkort så man kan trana där ist! Alltid lite mysigt ju :)
jag är ca 163-165 cm lång ell ja, om jag kan kalla det lång.. tycke rjag är rätt liten, men så är de!

pauli♥ om Frågor?:
vem är din förebild? :)
 

min förbild, var faktiskt Agnes carlsson innan jag var med i Idol 2010, men efter det så var jag på en förläsning om/med laila bagge som ni säkert vet, ni som följt bloggen! & ända sedan dess har laila faktiskt blivit de! Så mitt svar blir faktiskt Laila Bagge!

Mmmarabou om Frågor?:
sköna frågor du får av personer som absolut inte är pedofiler... -.- skärp er!
Vilka planer har du för fortsättningen av din musikkarriär, dvs kommer du fortsätta med musik och isf på vilket sätt?

Musi, musik, musik .. De tär mitt ända alternativ här i livet, de tär de jag SKA jobba med! iaf på ett eller annat sätt!! planer för mig i framtiden är ju att jag flyttat från sverige, till LA i USA eller ett annat musikland! Sen att man har hus här i sverige som man åker till.. och där jag då ska bo ska jag kunna försörja mig på musiken!  

Hello Boy om Frågor?:
Vad ar sannolikheten att man skulle få träffa dig och lära känna dig och vara din vän i gott och ont? Och vara någon som alltid kan ställa upp för dig nar du behover stöd som mest..
som en riktig kompis?
Konstigt fröga eller hur :)
Skulle gärna vilja veta det helt ärligt????

Hmm... Svårfråga! att lära känna mig i verkligheten är nog ettäventyr för er som inte kännt mig sedan tidigare, hehe! Nej men tror de kan vara roligt, för jag är en liten paja o skämms inte för ngt speciellt.. Jag antar väl att de är roligt att umgås med mig :) men sen har jag ju även mina dålga sidor, & det kan ju vara att jag kan bli lite sur om jag inte får som jag vill, hehe nej men jag r en envis jävel oh det kan vara en nackdel för mina vänner, hehe!! Sen ger man ju sig också, med jämna mellanrum!... haha!! & alla mian vänner kan altid ställa upp för mig, detvet jag & de är så skönt att kunna säga.. Fördem flesta vändersig till mig om dem har d jobbigt, för jag finns alltid där för dem med! alla behöver ngn man kan vända sig mot, så va rädd om era vänner..

Anonym om Frågor?:
Vem kom du absolut närmast i idol?
Har du någon kontakt med den personen fortfarande?
Vem tycker du ska vinna idol nu?

hmm... kom närmast? Man kom ju nära dem flesta för alla var ju så underbara, men det var nog Jamilla, Alicia & Jonathan! Ja, jag har kotkt med dem fortfarande, ska strax till stockhom o träffa dem, det är ett måste för saknaden blir bara större o större!! gulligt sagt av mig, hihi!! nej,men vem som ska vinna nu är väl ända Jay killen från samma stad från mig, min gamla rektors sån är de, & min gamla vikare så " go jay!" :D

min fråga till er!
VEM TYCKER NI SKA VINNA IDOL 2010?

/ michaela Ozberg! ♥


hej bloggsan!

Sitter på min brors data hn är inte hemma, & snacka om att jag är glad! hehe
Iaf, sitter bara här o nördar facebook, kom precis handlat 2 par nya skor, så glad! :D i LOVE them!
iaf, facebook is da shit!
PUSS!

omg - märkte nyss att man inte kan lägga in bilder på bloggen!
ASSÅ DETTA ÄR INTE MIN BLOGGVECKA -.-
varit strul med bloggen ett tag nu, räcker det inte! 
puss, kommer strax!!  

Dagens "Må Bra"

Så snygg du är! Kolla! Nu kan du äntligen se dig själv som den unika och vackra varelse som du är. Du har förstått att din utstrålning kommer inifrån.


mobilbloggar

Hejsanhoppan, blev precis klar med mötet hihi!! Så nu e jag o mamsen påväg till en sko affär, ska köpa årets första uggs yeeeyyy!!! Så vi ses där hemma sen om jag kan snö brorsan eller morsans data. Puss :)

springer ...

iväg på ett viktigt möte som just dök upp!
ses sen!
PUSS

Dagens "sjuk" låt!

Väldigt skön låt om man är sjuk!
L-O-V-E!


Godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott,  dock att jag inte har sovit gott ;/ .. Haft ont i magen hela natten, drömt och pratat i sömnen, vaknat av de själv ? ;o Men mår iaf inte alls bra, är sjuk idag! -.-
Mamma är på jobbet så idag har jag tagit hennes data, tänkte svara på lite frågor o sådant nu när jag ätit upp!
För de har ni ju väntat på pga av att jag varit så seg o inte kunnat ordna med data!
Men jag ska äta, sen ses vi!
PUSS ;*



Måste också bara passa på o säga att jag älskar min mamma!!


godnatt !

Ligger i sängen o har dåligt samvete att jag inte har tid för Blogger som innan, har sagt att de ska bli ändringar på det .. men har inte berättat att min data faktiskt är i sönder och att jag snor min brors ibland. Skoldatan är också på lagning så de e lite si o så där på hur jag skall lösa detta. Det går dock att göra som jag gör nu alltså VIA mobil men man kan varken lägga in bilder eller videos, o vad är en blogg utan de liksom. Roligare med bilder o sånt ju!! Men ska kolla upp de, ville iaf för det mesta säga godnatt o förlåt! B.I.G. L.O.V.E!

mobilbloggar!

Hej Blogger, jag ber om ursäkt för jag aldrig uppdaterad igår. Men blev en lång dag på elegiganten, Ikea och väla. Sen var det hem hoppa i solariet och ordna lite grejer för idag. Iaf sitter på bussen påväg till Christina Lindberg, min underbara sångpedagog hon är verkligen bäst!! Tidningen må bra kommer dit,.så idag bli de inte sjunga som gäller utan prata med dem :) Solen skiner här i Helsingborg skönt!! Hoppas iaf allt är bra med er för allt är toppen med mig :) Har inte så mycket att göra just nu så kommer nog lite mobil inlägg. PUSS!!!

Tack för ...

alla fantaskiska frågor. Jag kommer att välja ut tio stycken senare ikv o besvara! Så håll utkik :)
Just nu står jag inne på Elgiganten och blivit förälskad i denna snygga mac data - VILL HA!!
massa musik program på den, och allt annat som jag behöver och vill ha!!!
Men vi ses när jag kommer hem, puss o kram!
BIG LOVE!

Frågor?

Fråga vad ni villl om mig, så väljer jag ut tio frågor som jag kommer att svara på!
KRAM

Dagens låt!


Godmorgon mina vänner!

Såja, nu har jag precis duschat och jag vaknade strax innan det! Har ni sovit gott? Jag har sovit mega gott, somnade vid 03.00 o vaknade vid 12.00 nice! Igår så blev det en mysig fika nere på mezo med nära o kära, sen så åt jag även god mat med mamma, och kollade på idol! :D
FREDAGSMYS kallas de :)

Iaf, idag är det lördag och vill hitta på ngt roligt, som fest eller någon annan aktivitet! :)
Men vi synes sen. Ska iväg o klä på mig, & sen ska jag iväg o kolla Handbolss SM, för söta lilla emma spelar så får vara där o heja!

BIG LOVE!!



Puss på er!

Tack för all del!

Hej alla!
Nu är jag tillbaks på ruta 1 igen. Haft så mycket att göra så det nästan är sinnessjukt! Men nu har jag äntligen landat och känner mig lugn igen!
Hoppas allt är bra med er, för allt är bra med mig!
vad som hänt dem senaste dagarna är väl för det mesta skola, frisör, datakrångel och städning. Inte fått tränat denna veckan -.- inte bra mickis!! ångest -.- haha, men har fått lite annat vettit gjort iaf!
Måste också säga tack för alla låttips, behöver ngr fler fast lite mer upp tempo låtar!

Förra helgen så var jag på retro som sagt, va jätte roligt! Så tack för det sällskapet rebecka :)
Sen har allt bara varit som vanligt förutom allt joggande som sagt! haha





Såhär ser mitt hår ut, har blivit lite ljusare!
på tisdag, så ska de klippas eller ja toppas lite grann!
BIG LOVE!
nu är jag tillbaks!!!

Fixa håret

Äntligen funkar allt som det ska!!!! Nu ska jag iväg o fixa håret, utväxt och klipp, skönt, hatar när håret är slitet!
Lovar att uppdatera när jag kommer hem, kommer kanske lite bilder med ;-)
Förresten, har ni lite låttips till mig, nåt som kan passa min röst!! Ibland får man idétorka :-)) Tar tacksamt emot förslag!!!

bloggen?

MIN BLOGG HAR BRÅKAT MED MIG HELA HELGEN :(
drf de varit stilla.
uppdaterar imorgon!
LOVE U ALL

TAGGA!

Ikväll blir det ALL IN för mig, nu är det party som gäller. Rebecka är hema hos mig nu,så ska noppa hennes ögonbryn som vanligt, senm så blir det fix fix. Ikväll är det retro som väntar på oss och vi ska lyfta taket :)
Kommer in med bild sen om hur jag ser ut, sen väntas de partybilder ute imorgon!
SEE YOU SNART!
BIG LOVE! <3



Bild sedan sist man va där, snyggare outfit idag? ja de får jag hoppas.

stilla?

Ja det har de varit idag, jag har haft massa att göra o ännu massa saker att göra. Sitter vid matbordet just nu o väntar på maten ska bli klar har inte ens hunnit att äta. Menmen!

återkommer strax!!
BOG LOVE !

stilla?

Ja det har de varit idag, jag har haft massa att göra o ännu massa saker att göra. Sitter vid matbordet just nu o väntar på maten ska bli klar har inte ens hunnit att äta. Menmen!

återkommer strax!!
BOG LOVE !

Pysslat om mig själv!

Oh, kom precis ut ur duschen, har gjort ansiktsmask, djup rensning och ögonvitaminer :)
Jag är den personen som tycker det är viktigt att man pysslar om sig själv, och lär känna sin kropp om hur den fungerar osv. Idag blev det de som hände, jag fick bara ett ryck på att fixa till mig själv. Jag tog även hand om mitt hår, använde XL varor, ja det nya märket ifrån chrush. Rekomenderar det verkligen! Finns i frisör salonger, men inte för en dyr lapp! :)

1. Jag började med att köra en rensning med Garniers Pure och tvätta ansiktet med,
2. sedan så tog jag nästa vilket också var en Garnier pure, fast med en mask, lät den vara på huden i ca 5 minuter så att det blev en djuprensning, vilket hjälper mot finnar - rensar på djupet.
3. gick ut ur duschen och körde sedan en annan Garnier produkt som var ett slags ansiktsvatten som håller allt rent och tar bort bakterier.
4. Efter det körde jag en kräm, som var återfuktande som gör att du inte blir ott i huden utan håller den återfuktande.
5. Sedan så använde jag ned kylande vitaminlappar som är tillför påsar, ytliga blodkärl eller även bara uppfriskade för dina ögon. Jag applicerade dem precis under ögonen och lät dem vara på i 50 minuter.

Allt detta rekomenderar jag att de görs i duschen förutom de 2 sista punkterna - 4,5!







Godnatt mina babes!
Sovgott, så ses vi imorgon!
BIG LOVE <3


Joggar du varje dag? Hur länge joggar du?:)

Interssant fråga, jag älskar frågor!
Hmm, jag joggar ca varanndag och då joggar jag ca i 45-60 minuter.
Sen kör jag styrka efteråt. Jag gör de eftersom jag älskar att utmana min själv, och pressa mig för saker o ting. Efter känslan är den bästa när man är nöjd över sig själv.
Så hoppas du fått svar på min fråga, fråga gärna fler frågor älskar det!

 

BIG LOVE! ♥

Första musik lektionen ...

på skolan idag, gick kanon bra! :D Riktigt kul faktiskt, hamnade i en bra grupp :)
Vi sjöng en låt i band, dvs att folk spelade och andra sjöng. Inte min stil på låt, men nädå kul att prova på något nytt.

Har inte så mkt mer att blogga omk, kommer nog ngt tips senare så håll utkik!
BIG LOVE!






Chillkväll!!

Idag har det varit en mysig & lugn dag!  Har varit i skolan som faktiskt var rolig, sen var det fixa datan som jag skriver på nu! :D happyface? ohyes! Iaf, sen så gick jag hem med rebecka, hon hämtade faktiskt mig i skolan. Efter det så kom Nenad Milosevic till mig, vi tog lite lugnt sen började man på maten, brorsan ringer o undrar om det finns för honom också, självklart!! Så idag blev det tacos, gott iaf när jag gör den! hehe!!
hoppas ni ockdå haft en trevlig kväll, nu är det bara musik o tjejsnack som gäller.
PUSSSEN! ;*







BIG LOVE! <3

Jag saknar stockholm!!

Sitter i skolan med ett par super trevliga tjejer, & kollar på stockholms bilderna från idol!
& då insåg jag hur mycket jag saknar det!
JAG SAKNAR STOCKHOLM TA MIG TILLBAKA!!
big love!


HÖSTEN ÄR HÄR!

 buuh!


Dagens Outfit





Byxor - Gstar
Blus - Zebra
Kofta - Odd molly
Skor - dont know ;o
Väska - HM
Jacka - HM

Godmorning my firends!

Just nu sitter jag i skolan på Albins data, idag snodde man hans haha! :)
Får min data idag klockan 15.30  vilket menas med att jag ska sitta kvar i skolan i 2 timmar för vi slutar halv 2 ;o kul? nej faktiskt inte, hah!
Iaf, hoppas ni alla sovit gott. För det har jag, fast hade inte skadat att sova ut idag!
Har sjukt ont i kroppen idag, eftersom jag har träningsvärk :( blä!!
Menmen.. nu kommer läraren, nu är det matte som gäller ;D
Uppdaterar sen!
Jag & albin just nu!
Glöm inte från går dagens - jag behöver ideer!
Måste bara påpeka att albin sysslar med cirkus så ni som e intresserade kommentera!!
så ordnar jag en frågestund ang cirkus och honom här på bloggen IMORGON! :D
BIG LOVE!!

GODNATT! ♥

Nu hoppar man i säng med en utav dagens bästa låtar!
puss, love u! ses imorgon.
missa inte morgondagens outfit! ♥
BIG LOVE!











JAG ÄLSKAR ER!!

Sitte roch kollar igenom massa bilder ifrån Idol resan, och måste bara säga att gud vad jag är tacksam för att ni stöttar mig! Hade verkligen superduper roligt, och det är inte sista gången ni ser mig! Jg lovar, jag kämpar för min egendröm och kommer inte att lägga av! & de tär tack vare er, ni får mig att ha kraften o de är ni som får de att vara roligt!

JAG ÄLSKAR ER, KOMMER ALDRIG ATT SVIKA ER! :)
to my fans, hihi!






IDOL GÄNGET 2010 - BIG LOVE TO ALL OF YOU! ♥


Chill kväll!

Hej bloggen! ♥
Sitter just nu i min stora säng, med tända ljus och min röda hjärtlampa tänd, mysigt värre. Sitter även med lite godis sidan om mig som jag smaskar i mig :) Gottit & mysigt hihi!

Jag har hunnit med så mycket idag, vilket känns jätte skönt för dagen har varit till nytta!
Avklarat;
♥ Skolan
♥ Tropikariet
♥ Joggat
♥ handlat skor
♥ duschat
♥ köpt godis
♥ hängt upp tvätt!

asså är inte de sjukt mkt ;o börjar känna mig som en mamma, hehe!
som sagt, var ju & jogga idag det var skitskönt för jag tiggde till mig utav dino att låna hans hörlurar så jag kunde gå ut o speinga själv, vilket jag lyckades med hehe!! Var jätte skönt, jag kom även ner helt i split o spagat efter överlycklig?!! :D  inte kunnat göra de sen jag var 12 år typ haha! :D

Imorgon kmmer dagens Outfit bild in, & andra saker som händer imorgon! Funderar på att börja med någon aktivitet här på bloggen också, men vad? ideer någon?



BIG LOVE! ♥


Tropikariet

Som sagt, jag var på tropikariet idag med klassen. Vilket äventyr, verkligen ett ställa man borde besöka om man bor eller är i helsingborg. Det var fantastiskt roligt, och spännande.  Vi blrjade med att kolla det så kallade "Haj revet" Det var hajar, och massa andra fina fiskar bland annat doris fisken, ni vet den i "Hitta nemo" :) Och massa fina koraller. Sen så gick vi vidare till Regnskogen, men det var natt så vi fick inte fotogarfera där inne sorry no bilder, men när flög falddermöss hur som helst, fans nattapor som hppa hur som helst som var lösa, haha! i och för sig så råkade det ut för en olika, sonja blev träffad utan ap skit! haha, menmen! Vidare in till krodilrummet, fanns krokodiler & även en liten unge, söt den va! :) Visste ni att? En krogodilunge jagar sin egenmat redan dagen efter den föddes? :) sjukt! I allafll sen gick vi in till den extiska skgen som den kallades för där fn andra mini apor ur gulliga och rockor i vatten och massa annat smått, vi hade en egen guide han åt ett kryp som han skulle mata aporna med haha! Lite lustigt faktiskt. Sen gick vi vidare till " madagaskar" det rummet var fyllt utav massa konstiga apor med svart  vita svansar som hoppa på en huvud och gick förbi på ens axel och satt där ett tag. haha, det var lite läskigt men roligt!! haha :D sen kom de, ormar! usch uach usch!! Jag höll en orm, kan inte förstå det, de är så himla läskigt så de är sjukt.  sen var det spindel tittande, och visste ni att? Vi har mer än 700 olika arters spindlar här i sverige? blä.. Men lustigt :)

Dagens äventyrs bilder ♥





































blä, men ändå roliga bilder va? :)
BIG LOVE! ♥


Home sweet home!

precis fått hemkörning från skolan utav nenad, han e som min pappa haha! Iaf, så nu sitter han här i mitt kök o väntar på att jag ska äta sen ska de fan o mej tränas, haha!! :)

Strax tillbaka!
BIG LOVE!


♥ NY KATEGORI!

" ♥ äventyr."

Där kommer jag att lägga upp bilder där jag t.ex är utomland, på resa eller på andra roliga grejer som på ett bad hus, eller andra ställen! Kommer upp bilder o inlägg i den kategorien efter tropikaret.

välkommen "♥ äventyr." :D


♥ next; Tropikariet! ♥

Fick  nyss reda på att vår klass ska till tropikariet idag på Naturvetenskapen. Ska bli kul, men läskigt. Hörde nämligen att fladdermöss flyger hur som helst, att apor även hoppar runder hur som helt, självklatrt är det mini apor, haha! Ska bli intressant faktiskt! Så de lär ju komma bilder sen :D

Menmen, vi ses sen med andra uppdateringar och förmodligen massa bilder! :)
BIG LOVE! ♥


♥ Godmorgon, sovit gott?

Godmorgon bloggen, & ni som läser!
Hoppas alla har sovit gott för det har jag, just nu sitte rjag i skolan och har snott emelys skoldator, har nämligen inte fått min ännu.. Snacka om att dem har noll koll på skolan ;o Jag frågar på receptionen var jag kan fixa en data, dem säga B219 jag letar men hittar inte salen, B218 & B220 finns, men inte B219. Helt sinnesjukt! Får gå till mina mentorer sen o ordna det, måste ju ha en!:)

Iallafall, har jogging kläder på mig, vaknade nämligen 30 minuter innan jag började, tur att man bor nära! :)
Men rekomenderar såna dagar, när man faktiskt bara går i mjukiskläder och bara finnas :D

Vi syns sen, ni som undrar om min outfit så kommer dem ut sen!
BIG LOVE!


Emely under tiden hon hade sin egendator, heh!


När emely blivit bestulen på sin data, heha! :) 
 
Hörs sen! ♥

Godnatt bloggen!

Vi ses imorgon, men nya upplevelser!
Att göra:

♥ Upp 07.30
♥ Gå till rektor få data
♥ Skriva på regelpapper
♥ Jogga
♥ Sola
♥ & pyssla om mig själv!


SOV GOTT & BIG LOVE! ★


★ En utav låtarna på min topplista! ★


Va nöjd med dig själv!



" Vad fin du är idag" säger en tjej i din klass, du svarar ynkligt " ehm, nej hehe".
Du står framför spegeln och kollar på dig själv ibland tänker du "Kommer han verkligen, eller kommer dem verkligen uppskatta mig om jag har denna tröjan på mig?". "usch, jag vill inte bada med klassen i bikini, man ser mina valkar & finnar på ryggen" ... Typikst tänkade hos personer som inte är nöjda med sig själva, som inte har en bra självkänsla helt enkelt. Men varför inte, varför kan inte känna "gud bad jag är fin idag". säga tack när någon säger att man är fin, eller något annat snällt sagt? Varför stöter man bort komplimanger? Jo, för dem skämms för den dem är! Våga säga "tack, du har så jävla rätt" Våga stå för vem du är!

Människan är en underbar varelse som vi alla ska utnyttja finns ingen som e finare eller fulare, för alla är lika mycket värda & det är värdet som gör en vacker!

För att man har en finne, där eller där spelar ingen roll, för att man har kort hår är an inte ful, för att man har XL i tröjor är man inte ful, för att man inte har mycket vänner är man ful, eller dålig! Alla har ändå samma värde! Det finns en sak vi människor glömmer ibland och det är faktiskt att ge komplimange ofta, träffar du en männiksa utan att leende, ge henne ditt brukar jag säga? Det skadar inte att le mot en främling, det skadar inte att hälsa när man går förbi en främlig och det skadar inte att sätta sig brevid någon på bussen/tunnelbanan eller tåget fast det finns plats? Våga ta ditt utrymme och våga kasta dig in i andras världar med en possitiv inriktning.

Men som jag sa tidigare, men tänker mycket på det negativa hos sig själv. Men änk istället på det positiva. Istället för att tänka, " usch vad min rumpa hänger" tänk på vilket vackert hår du har, ellerhur fint leende du har, eller hur fina ögon eller cokså bara på hur fin personlighet du har!

Trivas med sig själv, är det viktigaste!
Handlar inte om att du ska ha självförtroende, utan en bra självkänsla!
VÅGA TYCKA OM DIG SJÄLV! ♥



& var nöjd med dig själv! ♥


Taggade bilder från idol 2010!










FAN VAD JAG SAKNAR HELA GÄNGET!
IDOL 2010 MIN STÖRSTA UNDERBARA RESA :)
dock att man bara va i stockholm, haha!
BIG LOVE TILL ALLA SOM STÖTTAT MIG!


Utvilad & glad igen!



Hej mina vänner, kul att ni tittar in igen! :)
Jag har faktiskt sovit tills 1 timme tillbaks kanske, vrit super duper skönt verkligen. Va så himla trött, tror att de var min jogging runda igår som kom idag istället. Hoppas iaf att ni har haft en bra dag, för de har jag som ni kankse läst i mitt förra inlägg.

Idag (kortfattat) :
Föreläsning klockan 11 med Laila Bagge & gruppen PLAY
Stan med Rebecka
Åt Kebab
Hem
Sovit!

Ändå en väldigt soft dag!
Vi pratade bla. om självkänsla på förläsningen & Dont drink and drive. Jag blv faktiskt väldigt tagen under föreläsningen,  speciellt när vi pratade om " Dont Drink And Drive" .  Lärde mig att de tär 6000 människor per dag som kör med en stor mängd alkohol o kroppen! Jag menar? Hur kan man, man utser inte bara sig själv för en fara utan resten utav din omgivning? Hur egotrippat som helst... Nej kommer babbla för mycke tom detta, så ör ett annat inlägg om självkänslan & Dont Drink And Drive temat sen istället :) hehe!!

Iaf, på föreläsningen fick jag en lite present, hehe!! Det var en Garnier påse fult utav skönhets krämer, allt från dag kräm till scrub, passar pefekt ju nu när jag nyligen tappat bort mina egna hehe!!











SKITBRA produkter, haft dem tidigare. Så för dig som har problem med finnar, acne & pormaskar. Eller även bara vanliga torrheter så köp dessa 4 produtkter går max på 450 kronor. Använd dem regelbundet & köp dem alla från samma serie för annars så kommer de inte hjälpa lika bra eftersom dem är ihop pusslade på något sätt!

Sen har vi en bild på Laila Under föreläsningen & även på 2 utav dem i gruppen play :)







Så, gud vilket långt inlägg hehe!! Men vi hörs, kram på er!
Kul att ni titta förbi, ni får titta förbi fler gånger. haha :)
BIG LOVE

Hej bloggen!

Då har man äntlgen kommit hem efter en lång dag på en föreläsning, men bland annat Laila bagge & gruppen PLAY ni vet.. :) Så nu e man lagom trött, ska vila en stund sen kommer jag in med bilder från dagen & min fina present ifrån förläsningen!
håll utkik!

KRAM 6 ETT STORT LEENDE FÖR BARA DIG! <3


GODMORGON!

Hej bloggen!
Hoppas ni alla har sovit super duper gott, för de har inte jag! :( Eller jo, jag har sovit gott men ville sova längre. Hehe! Men så är de med skola, man måste upp tidigt! Iaf, kom precis ut ur duschen, ska ta på mig & sen röra mig mot Sundspärlan, och göra? Jadu, de vill ni veta va! :) haha, jag ska träffa en stor person faktiskt, checka bloggen sen så får ni veta!
men puss sålänge!
fryser med blött hår ;O
next; FÖNA HÅRET!



Träffar du en person uten ett leende, ge personen dit!

Hahaha, bara för rolig inlevelse!



TACK MIKAELA!

Super duper tjejen som fixa min blogg förtjänar ett stort tack från min sida, nöjd & glad för en design! Behövdes verkligen :)

Om ni vill se hennes nurvarande blogg, som hon själv också håller på att ordna så klicka bara in er på länken www.mickirasmusson.blogg.se !

Iallafall min kväll har fungerat kanon tillsammans med Rebecka, börja med att jag fick spratell i benen så vi faktiskt stack ut o jogga. Vi kämpade, vi sprang ca 8-9 km & körde styrka efter! Kanon :) Mjöl behövde sedan fyllas på i kylskåpet så fick vandra bort till affären också! Sen nu siter jag i min sköna stora säng med nystädat rum o ljusen tända. Me like!!



Rebecka i min söta pyjamas!



Jag i joggingställ - lagom lökig!



ljuuuuuusen :)

PUSSEN - BIG LOVE!


Design på G! ;)



Så, nu har jag hittat en tjej som kan hjälpa mig med min design! :) glad eller vad, haha!!
Iaf Hon heter också Mikaela coolt va? Haha, men header har jag gjort själv. Checka bloggen ikv så får ni se! :) Blir förmodligen klart tills dess!

Första skol dagen hmm...

Hejhopp! Hoppas alla har haft en bra o fantastisk dag, jag har haft de bara vädret talar om varför. I helsingborg är det skinande sol, & lite kylit mysigt! Men ja, Jag har även börjat på en ny skola som heter nicolai. En stor skola är de, och man känner dem flesta som går där. Ser fram emot 3 år med alla pajaserna & med musiken såklart!

Aja, just nu sitter jag iaf i mitt stökiga rum, städa? hmm.. Min svagaste punkt kan man väl säga, men bara dags att börja. Har även funderat på att gå ut o jogga i den "stora" olympia skogen..

Bild från idag när man slutat, chillar med emma andersson en barndosvän faktiskt.
- Jag i mitten! 
 


Vi höres sen!
BIG LOVE =)


Nu är et jag som är tillbaka!

Hejsan, kul att ni hittat hit efter att de varit väldigt stilla här! hehe, men har haft fullt upp med Idol & andra musik grejer! Jag ska så snart som möjligt dra igång min blogg, & fixa design nu i veckan då alltså! Men skulle bara ge er lite information, kommer bli en super dupig höst här på min blogg, kommer diskutera mina åsikter, Idol, min vardag, tips & outfits. Så Vi ses här strax igen, kram på er! :)

BIG LOVE!