GODMORGON!

Klockan är 14:42 vaknade typ precis, jätteskönt! Nadja är redan pålkädd & klar dags att skynda sig för vi ska ner i stan! Lägger in dagens outfit sen sitter nämligen fortfarande i pyjamas..
Vi syns sen, puss!



VILL HA TILLBAKS VÄRMEN!
ÄLSKAR ATT BADA & SOLA- resa i vinter kanske?

Tagit hand om mig själv!

mmmmm så mysigt jag & nadja haft, vi pyssla nämligen med oss själva i badet!
Vi skubba hela kroppen, rengjorde vårt ansikte & tvätta håret!
MYSIGT!



REKOMENDERAR DET!

Tillgång till data!

Åh äntligen har jag tid & tillgång till data. Har haft full rulle hela dagen kan man säga. Men har MYCKET att berätta,hih!
Börja dagen med att hoppa upp ur sängen för jag skulle jobba och vakna ca 20 minuter innan jag skulle börja jobba, mamma skulle köra mig men de var punka på bilen! Min tanka, herregud .. Typiskt! Så blev försenad till jobbet, men sånt händer.. Hade de rätt gött eftersom jag inte hade långt pass, ni som inte vet vad jag jobbar med får veta det nu och det är faktiskt på Mcdonald´s jättekul! man blandar sig med olika sorts människor, och faktiskt se lite mer på samhället. Menmen, hände mycket pinsamma händelser idag! Det allra första som var, va att jag halka på jobbet, haha mitt framför näsan på alla kunder HAHA bakom disken där fklög jag, tog tag i saker för att hålla i mig för att inte trilla men gick inte välte massa saker, usch katastrof HAHA skämdes jätte mycket, men man får ju bjuda på sig själv haha! Bjöd även på mig själv på bussen påväg hem, hehe! Tänka att " nu ska jag ara snäll och köpa med mig mycket mat hem till mamma, nadja & vicki, men på bussjäveln så tappar jag hela matkassen så att läsken spills ut i hela bussen, jag sitter alltså längstbak så allt rinner bara framåt! alla kollade, och nej usch hemskt var de, så klantigt, hah!!

Menmen.. Har gjort jätte mycket idag ändå, har varit med söta nadja hela dagen. Vi har bara degat kan man säga, började med att jag kom hem och hon hade precis vaknat då, kan man tänka sig att hon sov till ca halv 4? så skööönt. Mitt mål inför imorgon, hehe!! Nej men sen sår gick vi ut o promenerade samtitigt som vi följde Gabriella till bussen. Hitta på en massa bus, skojade och skratta litta - MYSIGT! sen fick vi ett ryck att dra ner till stan, vi träffa på Simon, Jenny, Kimba, Isabelle, Nenad, Milorad, Mucki och en massa andra! Blev en fika på mezo "det gamla vanliga" Jättemysigt åt lite mat där och flabbade med vännerna. Tack för sällskapet hörrni!

oj, vad mycket jag har skrivit, märkte det nu! haha!
Aja, what ever sitte rhemma nu nadja ligger brevid mig, vi har gäster från falkenberg och dem e så söta när dem sover, fick låna ut min sköna säng till barnen som följde med sin mamma Camilla, så nu har jag & nadja bosatt oss i brossans rum! heh!

Nu blir det film iaf, & även lite bilder från idag!












Ännu en mysig dag! ♥

hej bloggen! ♥
Sitter på min brors data med underbara nadja, vi har haft det väldigt mysigt idag antar jag, hehe!
Vi fikade faktiskt på mezo och prata om killar, typsikt tjejsnack jätte trevligt faktiskt.
Vi gick vidare på stan efter, & träffa på min Barndomsvän Viktor fahlman, oliver och en av deras killkompisar! Trevligt, trevligt..  Tillslut fick vi för oss att promenera hem från stan och nu sitter vi här!
En HEMSK sak händer mig idag också, mina byxor sprack ända ner från knävecket och upp över rumpan!!! var jätte pinsamt men hade shorts med mig i väskan som tur va! hehe, allt lite roligt var det faktiskt. haha!

bilder:






Ändrade även outfit tillslut ändrade mig, så fick bli detta!
Bytta bara ut skärpet till ett nitskärp och på med gummistövlar! :)

I LOVE IT!!

Vissa människor förstår inte att när dem "vill" trycka ner någon så lyckas dem oftas inte utan dem är enbart pinsamma och visar hur avundsjuka dem är. Jag fick en väldigt fin kommentar precis som såg ut såhär:
"Man ser direkt att du ljuger med dina märke, linnet är definitivt inte från levis, mobbad o hatad e du michaela!
/ anonyma haters!"
Bara denna pinsama kommentaren leder absolut ingenvart mer än att den gör mig starkare för att jag ser hur avundsjuka personer faktiskt kan vara på mig.
Ville även säga finns ingen anledning att jag kör en "kissie" stile med att ljuga om saker o ting, jag e jag & för den jag är kommer jag alltid att stå för!



Märket är tyvärr upp & ner eftersom jag fotade uppifrån, men de är kanske falsk för de står upp & ner med? hehe lite roligt faktiskt! :)
IN YOUR FACES! ;)

dagens outfit

Hej bloggen! sitter hemma hos systrarna fogel, ska strax träffa nadja vi ska ta en mysig fika tänte vi :) Dagens outfit får bli en mer lite skön, därför blev de jeans och ett vanligt linne. Kände för att piffa upp stilen lite med lockit hår, ska bara sminka till mig lite nu sen går jag ut.
Kram på er!




Linne - Levis
Jeans - DeniM
Skärp - Vet inte

Sovit ut!

ååhhhhh så skönt, har sovit ut idag behövdes verkligen. Är på bra humör idag, ska kolla så internet på mobilen funkar sen så jag kan uppdatera mer under dagen. Ska iallafall ner till stan srax ska bara hoppa in i duschen sen bege mig neråt. Igår var det mycket mysigt, som sagt jag & emelia hade flmkväll.
Jahap, nu har jag iaf skrivit klart känner jag, haha så vi hörs sen. Puss på er! lägger in bild på dagens outfit senare. Kram!
fortsätt läs bloggen!

03:32



Tittar bak o ser söta emelia ligga i sängen, hon e så söt när hon sover, liten pärla e hon! Funderar på att hoppa i säng jag med eftersom jag bara suttit o degat framför datan sedan hon somnade. Ja, nej, jo, eller nej? Jo jag hoppar i säng. Blggar mer imorgon! Kram på er <3
GODNATT!  




Gott!

Så  nu har jag & emelia haft vår lilla myskväll då Pizzan joina oss, även godiset förståss?! Jag menar, vad är en myskväll utan godis = absolut inget ting rätt svar! Haha, men iaf. Emelia har somnat & jag ska sitta kvar en stund till. Bestämde mig precis för att jag ska beställa hem nya convers fast med hög undersula, hr nämligen bara den ny modellen i vit. Glömde säga vi åkte till min fader tidigare idag fö att hämta pizza o pengar, kul o se han iaf!
Fortsätt läs bloggen, bloggar nog till det lite innan jag går o lägger mig!




JAG SAKNADE DIG! ♥

Hej bloggen! ♥
Nu är jag tillbaks, tänkte att jag skulle börja blogga igen eftersom det faktikt är kul!
Kommer kunna blogga oftare & effektivare denna gången eftersom jg hbåde har en ny mobilm med internet & en kamera som ör blogglivet enklare! Men som sagt, nu e jag illbaks. Design kommer så småning om, och jag hoppas och är nästan säker på att den kommer bli snygg!
men här kan i följa mitt liv, min vardag & min musik!
KRAM PÅ ER! ♥
- läs, älska & sprid ..