Bloggen...

Tja!! Som ni märkt har bloggen legat nere nu i helg, ville bara saga att de e pga överföringen till myshowroom, men vi e i full gång sa vi ses snart! Kommer berätta mer om helgen imorgon, svar på frågorna kommer ocksa ut - missa inte!! & har även en sak & berätta :( ska bara slänga mig i sängen.. Godnatt! /mickis <3

Kommentarer
a

jag stör mig på att du ofta tar "pauser" från din blogg. okej om du hade sakt något men du gör aldrig det ! lovar du alltid en jävla massa som du aldrig håller. sen så har du också fått så fucking mycket luft .

2011-01-31 @ 17:07:11
B

jag stör mig så jävla mycket att du aldrig svarar på de frågorna asså

när skulle de ens vara klara?

sedan säger du ju aldrig '' jag kommer inte blogga på ett tag nu '' det hade varit bättre om du sa det i ett inlägg fett iriiterande asso .

2011-01-31 @ 17:38:59
C

annars är du skkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt schysst

men håll bara int på såhär snälllllllaaa!!!!!!!!

2011-01-31 @ 17:39:53
a de'

håller med den personen över!! kan du inte bara lägga in frågorna? hur svårt kan det vara? Du skrev för över en vecka sedan att du börjat svara på frågorna, är du inte klar än? och så säger du '' frågorna kommer upp snart'' så har dom inte det? det tar ÅÅÅÅÅR för dig att göra något :/ Vi är så excited och kollar bloggen hela tiden. men så har dom inte ens kommit upp :/ ganska synd faktiskt.. Och vissa dagar, gör du MASSA inlägg, och andra dagar INGA inlägg. jag förstår att du har mycket och sånt. men du kan bli en stor bloggare. om du bara anpassar dig lite. ibland kan du också lägga in samma bilder 1000 ggr , som vi redan sätt. MEN JAJA, ska inte klaga mer hehe! gillar din blogg, och du är en sån skön person. KRAM!

2011-01-31 @ 19:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback